Paketit porukoille

Arvoisa Matkanjärjestäjä

Tyryn viinitila on suosittu matkakohde kesäisessä Etelä-Savossa, Suomen mukavimmassa mökkikunnassa, Mäntyharjussa. Tyryn tilalle on mukava poiketa olittepa ohikulkumatkalla, tai tarkoituksena viettää koko päivän Etelä-Savon kauniissa maisemissa.

Tilamme tuottaa omista marjoista viinejä, liköörejä ja marjapontikkaa. Näitä kaikkia voi maistella viihtyisässä ravintolassamme, jossa on A-oikeudet. Tilalta voi ostaa mukaan viinejä, viinihyytelöitä tai vaikkapa tulista Pontikkasinappia. Viinimyymälä on avoinna sopimuksen mukaan.

Ryhmille tarjoamme: Tilaesittely ja viininmaistiaiset. Tilaisuudessa maistetaan kaksi erilaista viiniä ja tutustutaan viinien aistinvaraiseen arviointiin. Hinta on 5,- henkilöltä. Halutessa maistosta voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukainen - vaikkapa täydellinen viinipruuvi kaikista tilan tuotteista!

Viihtyisässä 90-paikkaisessa ravintolasalissa (+ kesäterassi) tarjoamme ryhmällesi miellyttävät puitteet herkutteluun. Ruokalistaltamme löytyy esimerkiksi hirveä tai kalkkunaa moneen eri makuun valmistettuna. Ruokailut ryhmille ennakkovarausten mukaan. Tietysti myös kahvipalvelut, suolaista tai makeaa. Meillä vietät myös unohtumattomat perhejuhlat, synttärit, häät tai mitä vain juhlimisen arvoista keksitkin.

Lisäksi voitte kauttamme tutustua muihinkin lähiseudun kohteisiin mielenkiintonne mukaan:

- Taidekeskus Salmela
- Mäntyharjun kesäteatteri heinäkuussa
- Mäntyharjun suuri puukirkko
- Repoveden kansallispuisto ja risteilytTervetuloa

Leena ja Jouni Huusari